Xandra van der Velden

23
  • senior purser

WIE

Ik woon samen met kind en hond onder de rook van Schiphol. Mijn grote hobby is reizen dus wat dat betreft zit ik zeker op de juiste plek. Hoewel ik als senior purser 50% werkzaam ben, levert de werk-privé balans wel de nodige planmatige uitdagingen. Zeker in de al twee jaar durende COVID periode waarin zoveel van ons gevraagd wordt qua flexibiliteit.

WAT

Hoewel ik er nog niet echt aan wil, ben ik inmiddels een ‘oude rot’ in het vak. Begonnen bij KLM Cargo via Passage en Consumentenbetrekkingen en uiteindelijk al weer 26 jaar dolgelukkig in ons vliegende vak. Naast het vliegen ben ik voor FNV Cabine werkzaam op de helpdesk. De helpdesk zijn de ‘oren en ogen’ van de vakbond, daardoor weet ik goed wat er speelt onder het korps én in de overleggen met KLM.

WAAROM

Mensen die mij kennen zullen mij als enthousiast, spontaan, daadkrachtig, oplossingsgericht en vasthoudend omschrijven. Het belang van de Groepscommissie als gesprekspartner richting het management is groot en ik hoop op jullie stem om het korps zo goed mogelijk te mogen vertegenwoordigen!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief