Jan-Willem Mulder

21
  • tweebander

WIE

Ik groeide op in Brabant en na de HAVO vertrok ik richting Amsterdam. Sinds kort ben ik verliefd op Mario en ben ik heel erg happy. Koken, vrienden, gezelligheid, humor, fitness, hardlopen, city-trips, een bioscoopje pakken en Netflix kijken vatten mijn privéleven wel goed samen. Tijdens mijn studie heb ik veel bijgewerkt in een restaurant op het Leidseplein.

WAT

Ik ben tweebander en vlieg al 27 jaar. Ik deed HBO Bank en Financiën aan de Hogeschool Holland en studeerde HEAO-bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam. De ambitie om purser te worden was er zeker, maar ik heb geen talenknobbel en ben meer van de cijfertjes. Daarbij ben ik gelukkig in mijn huidige functie. Het is een afwisselende functie, ik heb veel contact met passagiers en vind het lekker werken in de cabine. Ik kan goed luisteren, advies geven, ben kritisch en heb doorzettingsvermogen. Dat zijn eigenschappen die in mijn werk voor de online Helpdesk van FNV Cabine heel goed van pas komen. 

WAAROM

Ik kan goed samenwerken en vind het juist interessant dat mensen uiteenlopende eigenschappen, niveaus en meningen hebben. De verschillende commissies van de Groepscommissie, allemaal bemand door collega’s, zijn ons vangnet. Met elkaar zorgen wij ervoor dat wij ons werk onder goede omstandigheden kunnen blijven doen. Ik weet hoe belangrijk dat is. 

Met een stem aan mij of aan een van mijn collega’s van FNV Cabine zit je altijd goed. Doen dus! 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief