Barbara Visser

20
  • éénbander

WIE

Samen met mijn zoon van 7 en mijn dochter van 6 woon ik in Almere-Poort. Ik houd van sporten, train drie keer per week en doe graag leuke dingen met mijn kinderen. 

WAT

Ik ben éénbander en vlieg alweer 11 jaar bij KLM. In 2005 begon ik bij Transavia, daar heb ik twee seizoenen gevlogen. Vervolgens ben ik naar KLC gegaan. Omdat ik een studie was begonnen, heb ik daar ontslag genomen, helaas pakte dat anders uit dan ik had gehoopt. Ik ging aan de slag bij KLM Grond en kon uiteindelijk in 2011 starten met een basiscursus om weer te gaan vliegen. Ik heb dus een brede ervaring in de luchtvaart opgebouwd. 

WAAROM

Voor een alleenstaande moeder zoals ik, is het rooster allesbepalend.  Er zijn in het korps heel wat alleenstaande ouders, dus meer ruimte in het aanvragen en ruimere toekenning van verzoeken is iets waar ik voor knok. Door actief te zijn binnen FNV Cabine, kan ik hier iets aan proberen te doen. De Groepscommissie bewaakt de afspraken die in de cao zijn vastgelegd. Om mij en mijn groep goed te vertegenwoordigen, sta ik als kandidaat op de lijst van FNV Cabine.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief