Soner Ciftci

16
  • éénbander

WIE

Ik ben woonachtig in Eindhoven en sinds 2017 ben ik werkzaam bij KLM als éénbander. Het vliegen combineer ik met mijn werk als docent in het MBO.

WAT

Ik heb een dynamisch verleden in de luchtvaart. Voor het vliegen heb ik diverse grondfuncties bekleed bij de grondafhandeling op Eindhoven Airport. In deze relatief kleine organisatie kreeg ik al snel meer verantwoordelijkheden en heb ik een hoop geleerd over de bedrijfsvoering in de luchtvaart.

WAAROM

Er is niets veranderlijker dan de luchtvaart, telkens is het hollen of stilstaan. Ook bij KLM gaan we van dreigende boventalligheid naar grote instroom en van overschotten naar tekorten. Het is dan ook van belang dat de groepscommissie meebeslist vanuit het perspectief van het korps. Ik wil mij hiervoor inzetten en voor iedereen een fijne werkomgeving creëren. Diversiteit is een onderwerp dat hier goed bij past. Door hier bewust dagelijks mee bezig te zijn, krijg ik mijn gedachten geordend en kijk ik vanuit mijn open en positieve blik naar wat ik graag zou willen veranderen bij KLM.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief