Daphne Twisk

15
  • éénbander

WIE

Ik ben 28 jaar en woon met mijn vriend in Amsterdam, wat ook mijn geboortestad is. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om los te gaan tijdens een spinning workout, mezelf uit te dagen in de keuken met een nieuw kookrecept, m’n schaatsen onder te binden als er weer een keer natuurijs ligt en eindeloos bij te kletsen met vrienden onder het genot van een kop koffie of een wijntje.

WAT

Voordat ik eind 2017 als éénbander begon bij KLM, studeerde ik Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Amsterdam. Een veelzijdige studie waar ik uiteindelijk mijn Bachelor behaalde. Na 3,5 jaar werkzaam te zijn in de cabine, was ik weer op zoek naar de connectie met mijn studie en deze mogelijkheid vond ik bij FNV Cabine. Ik interesseer mij in communicatievraagstukken, daarom leek het mij leuk om het Social Media Team te versterken. Sinds maart 2021 houd ik mij voornamelijk bezig met content creatie. Ik bekijk hoe wij de leden online het beste kunnen bereiken en ik zoek de verbinding. Momenteel ben ik voor een jaar werkzaam bij KLC, waar ik de mogelijkheid krijg bij een ander deel van het bedrijf ervaring op te doen.

WAAROM

Ook al ben ik nog maar vier jaar in dienst bij KLM, ik vind het ontzettend waardevol om mij naast m’n werkzaamheden aan boord ook op andere manieren in te zetten. Aan boord neem ik graag actief deel aan gesprekken om ervaringen en ideeën uit te wisselen en nieuwe informatie te vergaren. Online monitor ik wat er binnen het bedrijf speelt en wat collega’s bezighoudt. Het is belangrijk om kritisch te blijven. Met al die informatie over wat er speelt aan boord, wil ik mij inzetten voor het behoud en het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden. IJverig, besluitvaardig en resultaatgericht zijn eigenschappen die bij mij passen. Deze zal ik dan ook zeker inzetten om tot het beste resultaat te komen.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief