Theo Heugen

12
  • éénbander

WIE

Met velen van jullie heb ik inmiddels uitgebreid kennis gemaakt. Ik woon in Amsterdam, werk inmiddels 8 (!) jaar bij KLM en ik doe mijn werk met veel enthousiasme. In mijn vrije tijd reis ik graag en daag ik vrienden en familie uit voor een (online) spelletje. Mijn muziekvoorkeur? Eigenlijk een beetje van alles. Pop, jazz, klassiek en vooral heel veel Kylie Minogue :)

WAT

Zoals jullie ook weten, heb ik ongeveer drie jaar geleden op eigen naam zitting genomen in de groepscommissie. Doordat veel collega’s in 2019 op mij persoonlijk een stem hebben uitgebracht, heb ik op eigen kracht een zetel bemachtigd in de groepscommissie. Met veel plezier heb ik jullie belangen in de Personeelscommissie kunnen behartigen. Het is nu tijd om verder te groeien binnen KLM en binnen de medezeggenschap. FNV Cabine is een democratische en professionele vakbond waar ik op vertrouw. Vandaar dat ik besloten heb mijzelf aan te sluiten bij alle enthousiaste collega’s die zich ook de komende drie jaar weer voor jullie in willen zetten in de groepscommissie.

WAAROM

De afgelopen twee jaar hebben enorm veel impact gehad op iedereen. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Onder andere door de VVR en detacheringen naar KLC zijn er in de cabine geen gedwongen ontslagen gevallen. Dit neemt niet weg dat de hele periode heeft gezorgd voor spanningen en heftige discussies. We hebben nu de weg omhoog weer te pakken en we kunnen er samen iets heel moois van maken. Laten we oor en oog hebben voor de mening van onze collega’s, respect hebben voor elkaars keuzes. Ook als het gaat om de discussie om arbeidsvoorwaarden. Laten we samen bouwen aan dat mooie bedrijf waar we met ons hart voor hebben gekozen.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief