Christine Nijkamp

11
  • senior purser

WIE

Dit jaar ben ik al 31 jaar in dienst bij KLM, nu alweer enige jaren als senior purser. Ik woon in Alkmaar en heb 2 studerende zonen die niet meer thuis wonen. In de winter vind je mij op de schaatsbaan, in de zomer op de racefiets of de mountainbike. Om lijf en leden soepel te houden lig ik wekelijks trouw op de pilatesmat. Als vrijwilliger tap ik graag een biertje achter de bar van het gezellige Poppodium Victorie. 

WAT

Ooit begon ik als politieagente ‘op straat’.  Mijn commerciële opvoeding kreeg ik bij Randstad Uitzendbureau, als intercedente. Op mijn 27e begon ik bij KLM. Ik heb 4,5 jaar als nevenfunctionaris bij de Crew Service Hub een kijkje achter de schermen mogen nemen. Momenteel heb ik zitting in de Groepscommissie. Ik voel me erg op mijn plek in de Commissie Inflight Services en Techniek en de Digitaliseringscommissie. Ik stel me dan ook graag beschikbaar voor een nieuwe termijn. 

WAAROM

Door op mij te stemmen laat je jouw stem horen in de medezeggenschap! Voor alle functies aan boord, de grote en de kleine zaken die ons bezighouden. Op een integere en verbindende manier ga ik voor jou aan de slag. 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief