Karina Smiers

10
  • purser

WIE

Samen met mijn partner en onze kindjes van 2 en 6 jaar oud woon ik in Utrecht. Zoals veel collega’s heb ik een passie voor reizen en daarom hebben we 3 jaar geleden een caravan gekocht waar we de afgelopen jaren regelmatig mee hebben rondgetrokken. Verder loop ik hard, zowel thuis als op de route. Aan boord ben ik purser. Een functie waar ik veel voldoening uit haal en die ik nog lang hoop te mogen uitoefenen.  

WAT

Voordat ik bij KLM Cityhopper ging vliegen, heb ik de Hogere Hotelschool in Leeuwarden afgerond. Ik heb in die periode tevens een half jaar in Zuid-Afrika modules gevolgd en ik ben opgeleid tot Ranger. KLM is een groot bedrijf en ik merk dat collega’s zich soms niet gehoord voelen. Bij de online Helpdesk van FNV Cabine kan ik in deze hectische tijd een vraagbaak zijn voor mijn collega’s en mijn steentje bijdragen op de weg naar herstel. De lijntjes zijn kort en ieders stem wordt gehoord. 

WAAROM

Ik hoop mijn collega’s in de Groepscommissie te mogen gaan vertegenwoordigen omdat ik graag een verschil wil maken. Ik vind het belangrijk dat onze cao goed bewaakt wordt en hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. 

Omdat ik mij het afgelopen jaar actief heb ingezet bij de Helpdesk van FNV Cabine ga ik ervan uit dat ik voldoende kennis en ervaring heb om een goede invulling aan deze rol te geven.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief