Tasos Papaioannou

9
  • purser

WIE

 Ik ben Tasos, 36 jaar oud en veertien jaar in dienst bij KLM, waarvan de laatste paar jaar als purser. Ik ben geboren in Tiel, maar vanaf het eerste moment dat ik op Schiphol ging werken besloot ik dichterbij te gaan wonen, zodoende woon ik nu al jaren met veel plezier in Haarlem. 

WAT 

Vorig jaar, midden in de coronacrisis, mocht ik zitting nemen in de Groepscommissie waar ik uiteindelijk ben aangesloten bij de CIST (Commissie Inflight Services en Techniek) en de Digicommissie. In de Groepscommissie is het belangrijk om de afspraken die zijn gemaakt te bewaken, zodat wij allemaal op een gezonde en prettige manier ons werk kunnen doen. Tegelijkertijd moeten we meewerken naar een goed herstel van ons mooie bedrijf. 

WAAROM

Ik geloof dat redelijkheid de sleutel is om de balans te vinden tussen kritisch zijn en meebewegen waar nodig. De manier vooruit is door elkaar ergens te vinden, respect te houden voor de verdeelde meningen en door in gesprek te blijven met elkaar. Met deze houding stap ik graag een nieuwe termijn in en als jij je daarin kunt vinden, dan hoop ik op jouw stem!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief